(Bord)speldag elke 1e zondag van de maand.

Zoals ik al in een eerder bericht juichend heb aangekondigd heeft Erwin geregeld dat we elke eerste zondag van de maand een hele dag mogen spelen in buurtcentrum St Joseph. Een hele dag, dat betekent dat de langere spellen ook op tafel kunnen komen of alleen maar spellen met een bepaald thema of een 2 spelerspellen competitie, afijn de mogelijkheden zijn legio.

Erwin zal de dag begeleiden als vrijwilliger van buurtcentrum St Joseph zodat de dag voor iedereen toegankelijk is dus ook voor de niet zo fanatieke spelers. Erwin vrijwilliger en St Joseph voor iedereen open betekent ook dat hierdoor de toegang gratis kan blijven.

Fris en dergelijke drankjes moeten bij buurtcentrum St Joseph worden afgenomen uiteraard tegen buurtcentrum prijzen. Hapjes, snacks, koek, chips, dus al het solide voedsel mogen we zelf meenemen. Voor de M.N-ers onder ons Soep mag ook maar is niet solide dus uitzondering 🙂

Eerste (bord)speldag zal op zondag 1 juli plaatsvinden. Al naar gelang de belangstelling wordt dit concept een half jaar uit geprobeerd. De (bord)spel zondagen zijn uiteraard al voor komend half jaar in de kalender als een event ingepland.

Hou de volgende zondagen i.i.g. vrij in jullie agenda's: 1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december.

Als jullie nog tips hebben voor Erwin of zelf iets willen organiseren zoals een themadag dan kan je dit hier doorgeven via een comment op dit artikel, een mail sturen aan het bordspel mailadres of een bericht achterlaten in onze Facebook groep.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.