Ingezonden bericht: Spellendag het Spelpaleis – 24 juni

Hieronder het bericht dat ik heb ontvangen van het Spelpaleis Amersfoort, de snelst groeiende (bord)spelgroep van Amersfoort. Nu al een eigen spellendag en een eigen speelruimte, toe maar 🙂 Gegevens hoe je Marleen en Peter (Spelpaleis organisatoren) kunt bereiken zijn te vinden op de website van het Spelpaleis.


Beste spelliefhebbers,

Vanuit het Spelpaleis Amersfoort organiseren we weer een spellendag. Op zondag 24 juni is iedereen welkom tussen 12.00 en 22.00 uur. Dit keer op lokatie; op steenworpafstand van het Spelpaleis. De ruimte biedt ons de mogelijkheid om met zijn allen in dezelfde ruimte spellen te spelen. Het is inclusief een groot terras. Dus bij mooi weer kunnen we ook naar buiten.
Een groep gaat die dag aan de slag met het mooie, maar wat langere spel, Game of Thrones. Wij zullen zorgen dat we een aantal spellen mee hebben, maar neem ook juist zelf spellen mee.

Huishoudelijke mededelingen:
De koffie/thee (a 0,70 cent) en de fris (a 1,00) kun je daar krijgen, versnaperingen mag je zelf meenemen. We maken die dag gebruik van de gezamenlijke ruimte van een ouderen complex. Dus bij de deur even aanbellen, dan doen we open. De deuren in het gebouw graag bedienen via de knoppen. En 's avonds rustig de zaal verlaten. Kinderen zijn welkom.

Er is volop parkeermogelijkheid.

Heb je zin om te komen, laat het dan even weten. Uiterlijk 20 juni.

Met vriendelijke groet,

Marleen en Peter.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.