Hoe kan ik me aanmelden op deze geweldige site ??

Registreer je hier. Vul alle velden correct en volledig in en verstuur je inschrijving. We zullen deze daarna bekijken en bij goedkeuring ontvang je hierover bericht. Deze controle doen we om spam en inschrijvingen van niet bordspelers te voorkomen.

Is Bordspelgroep Hilversum een vereniging?

Nee, wij zijn geen vereniging. Wij zijn een groep mensen die op regelmatige basis bij elkaar komen om een (bord)spel te spelen. Lijkt op een vereniging is het echter niet want we heffen geen contributie of lidmaatschapsgeld, er zijn geen statuten, er is geen bestuur dus ook geen ledenvergadering en er is bij de notaris geen akte opgemaakt. Er is dus ook niemand eindverantwoordelijk. Verder brengt iedere speler zelf spellen mee want er is ook geen centrale (bord)spel collectie.

De website (en tegenwoordig ook de Facebook groep) is de enige constante in dit verhaal. Het is de centrale plek waar wordt afgesproken waar en wanneer we iets spelen. Heeft iemand zin om mee te spelen dan meldt diegene zich aan op de website (of Facebook groep) en schrijft zich in voor een (bord)spelavond.

Heb je geen zin meer om te komen ook goed dan meldt je jezelf niet meer aan voor een evenement.

Er wordt geen lidmaatschapsgeld van je gevraagd maar wil je toch een bijdrage leveren in de gemaakte kosten (bijv. de website kosten) dan kun je iets doneren via de donatie knoppen nogmaals geen enkele verplichting.

Waar en wanneer spelen jullie de (bord)spellen?

Er zijn momenteel 2 locaties waar de (bord)spelers in Hilversum terecht kunnen voor hun wekelijkse portie (bord)spellen.

Elke woensdagavond in Cultuur en Muziekcafé de Koning – Koninginneweg 135-137, 1211 AP Hilversum. En Elke 1e zondag van de maand een HELE zondag (bord)spellen spelen in hoofdzaal/restaurant – Buurtcentrum St Joseph – Minckelersstraat 71, 1223 LD  Hilversum.

LET OP!!! De data kunnen wijzigen, kijk voor de meest actuele data en overige gegevens in de Bordspelgroep Hilversum agenda / Events overzicht.

Wat is het e-mail adres van de Bordspelgroep Hilversum website?

We zijn via het contact menu en het formulier daarop te bereiken voor vragen (ook over ons e-mail adres 🙂 ).

Facebook ?

Jawel, er is nu ook een Facebook groep voor “Bordspelgroep Hilversum” genaamd “Bordspelgroep Hilversum” 🙂 Je kunt hier alleen binnen komen als je uitgenodigd wordt door een vriend(in) die al lid is van deze Facebook groep. “Bordspelgroep Hilversum”.

Cookies?

Ja lekker, klik hier voor meer info over de cookies die gebruikt worden op de Bordspelgroep Hilversum website.

Welke (bord)spellen spelen jullie zoal?

Eigenlijk spelen we alles zolang iedereen er plezier in heeft. Echte aanraders waar we met veel plezier een avondje voor stukmaken zijn: Agricola, Dominion, Funkenschlag, Carcassonne, Planet Steam, Ghost Stories, Rail Road Tycoon, Caylus, El Grande, Ticket to Ride, Catan, Brass, Pandemie, Terra Mysical, Tzol’kin, The Resistance – Avalon, etc.

Eigenlijk worden heel veel spellen (met name de Eurogames) uit de top 100 (of wellicht de top 500…) van BoardGameGeek wel regelmatig gespeeld.

Ik wil me aanmelden voor een (Bord)spelavond. Hoe moet dat?

Ga naar de agenda en selecteer het bordspelevenement waar je naar toe wilt. Op de pagina van het evenement staat een formulier waarmee je je kunt inschrijven. Vul dit formulier in en verstuur het. Er wordt meteen een melding naar je mailadres gestuurd dat je bent aangemeld voor dit evenement.

Let op !!! Je moet uiteraard een account hebben en aangelogd zijn om bovenstaande uit te kunnen voeren. Heb je nog geen account, meld je hier dan aan.

Ook kun je hier meer lezen over hoe een bordspelavond of -dag werkt.

Hoe kan ik iemand een prive bericht sturen?

Je kunt iemand een prive bericht sturen door op het envelopje te klikken bij iemand zijn naam.

Let op !!! Je moet uiteraard een account hebben en aangelogd zijn om bovenstaande uit te kunnen voeren. Heb je nog geen account, meld je hier dan aan.