Bordspel Nieuws op het Internet

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_widget_sidebar show_bg=”true” sidebar_id=”sidebar_13″ title=”Recent Nieuws van BGG”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_widget_sidebar show_bg=”true” sidebar_id=”sidebar_12″ title=”Recente Bordspel Tweets”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

1 reactie

 1. Onderwerp: Belgische Bannan Games lanceert maar liefst 2 uitbreidingen voor Viking-spel Valda op Kickstarter (voorzien voor 15/12/’20)
  Bericht:

  Beste Erwin,
  Vorig jaar rond dezelfde tijd lanceerde Bannan Games (wij dus ;)) onze power-building bordspel Valda. Eerder dit jaar was het de beurt aan Graaf je Vrij. Nu zijn we verheugd om u mede te delen dat we het Valda universum gaan uitbreiden met niet één maar twee uitbreidingen! Daarvoor maken we opnieuw gebruik van Kickstarter. De Rise of the Giants uitbreiding introduceert de ijzersterke reuzen en Ragnarok bied mogelijkheden om ten oorlog te trekken. De uitbreidingen omvatten nieuwe spelersborden, kaarten, grondstoffen, goddelijke krachten, spreuken en meer. De uitbreidingen zijn individueel en samen compatibel met het basisspel Valda.
  Rise of the Giants en Ragnarok brengen meer strategische keuzes, meer verscheidenheid, meer spelercontrole, minder downtime (wachten op je beurt) en geavanceerde gameplay.
  We hopen dat fans, zowel nieuwe als bestaande, ons terug zullen vervoegen in dit volgende avontuur! Wie verwittigd wil worden voor de launch van ons nieuwe project (voorzien voor 15/12/’20), kan alvast hier terecht om niets te missen: https://www.kickstarter.com/projects/valdariseofthegiants/valda-rise-of-the-giants-and-ragnarok

  Een teaser:
  “Alles leek zijn gewone gangetje te gaan in het land van Asgard. Maar dat was niet gerekend op Hel, de koningin van de onderwereld. In haar honger naar macht verleidde ze de vuurreus Surtur. Bedwelmd en opgejut roept Surtur zijn reuzen broeders en zuster op om samen met hem ten strijde te trekken tegen de goden. De goden die jaren geleden de reuzen verjoegen uit hun eigen gebied. Maar nu zijn de reuzen terug, en ze zijn niet van plan zich nog een keer te laten verjagen. Een epische oorlog tussen goden en reuzen dient zich aan.”

  Met vriendelijke groeten,

  Batist & Nathan
  Bannan Games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.