NK Wizard – zondag 2 sept

Evenement:

Bordspelgroep Hilversum organiseert in samenwerking met 999 Games op 2 september a.s. het officiele NK Wizard 2012! Het toernooi vindt plaats in buurthuis St. Joseph aan de Minckelersstraat 81 in Hilversum. De dag vangt aan om 12:00 uur, waarna het toernooi start om 12:30 uur. Het toernooi zal tot ongeveer 17:30 uur duren. Na het toernooi blijft de ruimte open voor een spellenavond. Als je zin hebt kan je na het toernooi dus nog een spelletje meespelen.

Inschrijven is gratis en kan vanaf nu tot en met 31 augustus 12:00 uur door een mail met je volledige naam te sturen naar: wizard.kampioenschap@gmail.com

Je krijgt vervolgens een bevestiging van deelname. Tussen 7 en 17 augustus wordt e-mail niet beantwoord i.v.m. vakantie.
De winaar wordt gekwalificeerd voor het officiële WK tijdens het Spielefest in Wenen en krijgt 100 euro reiskostenvergoeding.

Hopelijk tot zondag 2 september!

Tijd:

12:00 – 17:30

Bij voldoende interesse kan er eten worden gehaald en door gespeeld worden tot 21:00 – 22:00

Versnaperingen:

Fris en dergelijke dranken moeten bij buurtcentrum St Joseph worden afgenomen uiteraard tegen buurtcentrum prijzen. Hapjes, snacks, koek, chips, dus al het solide voedsel mogen we zelf meenemen. Voor de M.N-ers onder ons, soep mag ook is niet solide dus uitzondering op de regel 🙂

Parkeren:

Er zijn een paar overdekte plaatsen voor je fiets en kom je met een auto dan kan er gratis aan de overkant van de weg worden geparkeerd.

Met de trein:

Google Maps wandel route vanaf Station Hilversum (+/- 15 min.)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.