We have a winner!!!

Het is zover, kwartaal 1 van 2009 is afgelopen en we hebben weer een echte kwartaalkampioen.

Evert is ons allen te slim afgeweest. Hij heeft alles in de strijd gegooid: vurig waren zijn betogen om met hem te handelen bij Catan, of om hem toch liever niet op te eten bij Zombies. Gedurfd was zijn bluffen bij Perudo en zijn handelen in Chinatown. Dat alles heeft hem net een half puntje voorsprong op BJ gegeven. Het heeft er dus echt om gespannen gisteren.

Gefeliciteerd Evert!

De derde plaats wordt ingenomen door Onne. Hij heeft slechts 2 punten minder dan Evert en tot gisteren leek het erop dat hij als nieuweling meteen met de laueren zou weglopen. Niet slecht gedaan dus.

Voor iedereen die in de middenmoot of zelfs onderaan is geeindigd: wanhoop niet: Volgende keer beginnen we weer met een schone lei!

Elsie

De komende 2 avonden zal ik er niet zijn: zorg dus dat ik de uitslagen doorkrijg wanneer je wilt dat ze tellen!

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Wow dat scheelde niet veel.

  Gefeliciteerd, en je weet dat de prestige winnaar op de eerstvolgende (bord)spelavond in de Hilversumse Boekhandel trakteert op zelf gebakken cake. 😉

  BJ

   1.  

    Dank Brendan en Michael dat jullie me gisteren niet aan de zombies voerden. Bedankt Elsie voor je noeste arbeid aan de prestigelijst. Iedereen bedankt dat jullie me lieten winnen. Ik zal een cake maken, geen probleem. Misschien maak ik wel cupcakes.

     

    Groet,

     

    Eef

  1. Evert de cupcakes waren erg lekker, dit heeft me net die extra energie gegeven om met Rail Road Tycoon van je vrouw te winnen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.