Station Naarden-Bussum

Station Naarden-Bussum is in de buurt van Hilversum. Ja Duuuus? Nou voor de liefhebbers is er op Zaterdag 29 mei van 10.00-16.00 uur een "Koplopers&Dwarsliggers Toernooi" in de restauratie van station Naarden-Bussum . Het geheel wordt georganiseerd door de bedenker/auteur van dit spel.

Ga voor meer informatie naar de website van Giuoco. Wil je meedoen dan moet je ook naar de website van Giuoco om jezelf in te schrijven, onder aan de webpagina vind je een inschrijfknop. Let op maximaal 40 deelnemers.

Dus inschrijven en HOP op de fiets vanuit Hilversum over de hei naar station Naarden-Bussum. Euh mischien is het wel de bedoeling dat we met de trein komen 🙂 Afijn, zijn er nog meer gegadigden die zin hebben om er samen met de fiets trein naar toe te gaan?

Hieronder het bericht die je ook op de website van Giuoco kunt vinden.

 

Zaterdag 29 mei van 10.00-16.00 uur.

Wil jij kans maken ‘Koploper 2010’ te worden, laat deze kans dan niet schieten en schrijf je nu in voor het  Koplopers & Dwarsliggers toernooi maximaal 40 deelnemers, dus wees er snel bij. Het toernooi zal plaatsvinden in de restauratie van station Naarden-Bussum op perron 2/3.

Inschrijfgeld € 5,- (incl. 2 drankbonnen, prijzen voor de Koplopers en een aandenken voor de Dwarsliggers)

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Ik heb met Chislaine van den Bulk gesproken (de Autrice van het spel) en er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het toernooi. Ze wou niet te veel verklappen maar er zijn hele mooie prijzen te winnen afgezien nog van de enorme eer die je in de wacht sleept als je het toernooi wint. Uiteraard wordt alles wat je wint van een handtekening voorzien (over collectors items gesproken) !!!!

    Dus schrijf je in……

     

  2. Ik was benieuwd wie het Koplopers & Dwarsliggers toernooi had gewonnen maar ik lees op de website van Giuoco het volgende:

    " I.v.m. een ongeval te station Naarden-Bussum, is het Koplopers & Dwarsliggers toernooi van zaterdag 29 mei niet door gegaan. Of het toernooi verzet gaat worden is nog niet bekend."

    Dit is natuurlijk niet leuk om te horen, erg jammer voor alle deelnemers en de organisator 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.