Spellenavond Bordspelgroep Amersfoort – di 15 jun

N.B. Dit evenement gaat NIET door

Een "concurrerende" borspelgroep in Amersfoort? Hebben we overlopers binnen de bordspelgroep Hilversum? Nee hoor, de titel is alleen maar om aandacht te trekken voor een extra spelletjesavond bij mij thuis … in Amersfoort.

Gewoon gezellig spelletjes spelen vanaf 8 uur.

Als je je opgeeft krijg je in de bevestigingsmail adres en routebeschrijving.

N.B. Aangezien mijn huis niet meer dan 10 enthousiaste spelers kan herbergen heb ik een maximum aantal spelers van 10 ingesteld.

Hopelijk tot DINSDAG de 15e juni, een andere keer,

Rob 


Wil je graag een spel spelen en uitleggen, maar je weet niet zeker of er ook andere spelers zijn die mee willen spelen? Om deze "knagende" onzekerheid weg te nemen is onderstaand tabel gemaakt. Je kan een spel invullen (add new entry) en diegene die graag mee wil spelen kan zijn naam bij de medespeler invullen (edit). De gegevens kunnen hier worden ingevuld en aangepast.

[tablemanager:19, NULL, FALSE, NULL, bgcolor = lightblue | border = 5 | rules = 5 | frame = border]


**

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Een Bordspelavond bij je thuis, je timing is in ieder geval perfect nu De Hilversumse Boekhandel hun tweespelerstoernooi een week later heeft ingepland.

  Doet me weer denken aan vroeger toen we nog met z’n allen rond de eettafel pasten en met z’n vijfen bij iemand thuis een spel speelden. Aaah die goeie ouwe tijd…….

  Ik hoop voor je dat als er 10 spelers komen ze ook wat lekkers voor je meenemen 🙂

  1. En als Amersfoorter, eh pardon, Hooglander (dat ligt heel gevoelig hier bij de autochtonen, ik ben maar import), voel ik me ook zeker aangesproken, maar ik zie aankomen dat het die week te druk is op het werk. Een volgende keer graag!

 2. Wegens overvloed aan aanmeldingen (uiteindelijk alleen Nanda) heeft de Bordspelgroep Amersfoort besloten het event te annuleren. Er komt vast nog eens een gelegenheid! Wie weet in combinatie met een Ducosim, is immers maar een kwartiertje lopen vanaf hier.

   1. Het zwemmen is binnenkort met zomerstop … dus dat zou wat woensdagavonden op moeten leveren dat ik langs kan komen. Ik probeer er ook de 30ste te zijn, als we de speluitleg krijgen. Maar dat is nog in intern beraad bij huize Arntz 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.