Maandag 21 juni -Tweespelertoernooi – Hilversumse Boekhandel

   Hilv. Boekhandel 

De Hilversumse Boekhandel had de lijst met ingeplande data voor de Bordspelavonden in de St Joseph niet goed gelezen of helemaal niet gelezen. Kan natuurlijk gebeuren. Blijft verwarrend al die data.

Vandaar dat er in de week van 21 en 23 juni, twee (bord)spelavonden staan gepland. Je kan in deze week dus helemaal uit je (bord)speler bol gaan.

MAAAAAR het hoogtepunt in deze week is natuurlijk wel het tweespelertoernooi op maandag 21 Juni.

Hive

Op deze (bord)spellenavond organiseert de Hilversumse Boekhandel een toernooi voor spellen die je snel (speelduur maximaal een uur) met z’n tweeën kunt spelen, bijvoorbeeld Trax, Hive, Kahuna, Lost Cities, Schotten Totten of het Kolonisten kaartspel. Je mag zelf spellen meenemen die je wilt spelen. De winnaar mag een tweespelerspel gratis mee naar huis nemen. (Mag, hoeft niet natuurlijk)

Komt allen, inschrijven voor deze avond kan bij de Hilversumse Boekhandel, kijk voor meer informatie op hun website. Uiteraard is aanmelden via de Tweespelertoernooi event op deze site ook mogelijk (wel account noodzakelijk), de medewerkers van de Hilversumse Boekhandel controleren regelmatig wie zich hebben ingeschreven. Zijn er nog spellen die je mee wilt nemen dan kan je ze in onderstaande tabel invoeren (wel account noodzakelijk). Onderstaande tabel is niet leidend maar geeft globaal aan welke spellen je zoal op deze avond tegen kunt komen, De Hilversumse Boekhandel heeft het laatste woord en planned de te spelen spellen in.


De gegevens kunnen hier worden ingevuld en aangepast.

[tablemanager:8, NULL, FALSE, NULL, bgcolor = pink | border = 5 | rules = 5 | frame = border]


**

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.