Nieuws van Huishoudelijke aard

Enkele zaken:

  1. Door een storing een paar weken geleden kan het zijn dat je geen "Events", "Stories" e.d. zaken meer aan kunt maken. Mocht dit bij jou wel hebben gewerkt en nu niet meer geef dit dan even door aan beheerder "bordspel" via Messages (links boven op deze website). Het kan ook zijn dat je Bordspel reviews of Hilversumse Bordspel gerelateerde zaken kwijt wilt en je hebt nog nooit voldoende rechten gehad dan kan je dit ook melden.
  2. Er is nu ook een Facebook groep voor "Bordspelgroep Hilversum" genaamd "Bordspelgroep Hilversum" 🙂
    Je kunt hier alleen binnen komen als je uitgenodigd wordt door een vriend die al lid is van deze Facebook groep. Of stuur een friend request naar de Facebook user "Bordspelgroep Hilversum".
  3. Er is in het forum "Er op uit" een nieuwe forum topic "Essen 2011" aangemaakt. Deze kan worden gebruikt om alvast te pronken met de spellen die je wilt kopen of na Essen de spellen die je hebt gekocht EN waarom. Ik ben persoonlijk vooral benieuwd wat de Hilversumse Bordspelspelers de komende tijd op een Bordspelavond kunnen verwachten.

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Er is nu ook een Facebook account genaamd "Bordspelgroep Hilversum" via dit account kan je toegang worden geven tot de zeer geheime Facebook groep. Soortement van vrijmetselaars maar dan zonder cement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.