0 reacties

  1. Normaliter is Essen zeer goed per trein te bereiken. In 2½ uur vanaf Hilversum ben je er al … Want de spoorwegen blijken geen Koploper maar eerder Dwarsliggers te zijn; door werkzaamheden moet je rekening houden met een reistijd van ongeveer 4 uur. Dat wordt dus veel spellen inslaan om de reistijd te overbruggen.

    1. @ Rob: We gaan alleen op vrijdag. Mischien is er nog een plekje in ons vervoermiddel. Dit is afhankelijk met welk vervoermiddel we gaan en of het mag van Michael natuurlijk. Moet ik het voor je navragen bij Michael?

    2. Ik ga nu voor het 6e achtereenvolgende jaar weer alle dagen, zoals dat een ernstig spelverslaafde betaamt. Van woensdagavond tot zondag heb ik een huis gehuurd. De groep groeit ieder jaar, we gaan nu met 12 man. De auto uit Leiden komt bij me langs en zit dan helaas helemaal tjokvol.

      Ik kan het wel iedereen aanraden. 1 dag is veel te kort, dan kun je maar heel weinig uitproberen. Ga voor die passe-partout! Als er voldoende belangstelling is, kan ik wel evt. mijn huisjesmelkmannetje vragen of hij nog wat heeft? En anders een idee voor volgend jaar misschien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.