Er op uit met Bordspelgroep Hilversum

Beste allemaal,

we dachten dat het misschien leuk was om een keer een spellenweekend te organiseren met de Bordspelgroep Hilversum spelers en door middel van dit bericht willen we peilen of hier animo voor is.

Het idee is om ergens buiten het seizoen voor een weekend een of meer vakantiewoningen te huren. Indien er genoeg belangstellenden zijn zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn om enkele huizen naast elkaar te huren, één voor de gezinnen en één voor de mensen die liever ongestoord door kinderen een spelletje spelen. Door zelf te koken willen we de prijs zo laag mogelijk houden.

We willen graag weten:
– Ben je geinteresseerd om mee te gaan?
– Neem je je partner mee?
– Hoeveel kinderen zou je mee willen nemen, en hoe oud zijn die?

Als er genoeg geinteresseerden zijn, dan gaan we daadwerkelijk een datum prikken.

Opmerkingen, ideeen e.d. zijn van harte welkom.

met hartelijke groet,

Hans
Beejee
 

Er is ook een poll

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Hans en ik gaan binnenkort even bijelkaar zitten om het een en ander te bespreken (mogelijkheden). Wij houden jullie op de hoogte. Aangezien we dit niet met alleen ons  tweeen uit kunnen voeren, komen we zeker bij jullie terug voor advies en hulp.

  2. Na ellenlange vergaderingen, heisessies, bakken koffie en slagroomtaart gevechten zijn we er uit. We hebben voor het Hilversums Bordspelweekend evenement een aantal data geprikt. (weekend van eind januari 2011 en de eerste weekenden van februari 2011) Mocht je vergeten zijn om je aan te melden, je kunt en mag nog steeds mee 🙂 Hoe meer mensen des te lager de kosten en O JA hoe meer vreugd.

    Wil je ook graag mee en heb je nog geen bericht ontvangen stuur dan een mailbericht naar erop……..@gasthuis.com (klik op de puntjes voor het volledige mailadres) Hans zal je zo snel mogelijk een bericht sturen zodat je via het fameuze datumprikker.nl een voorkeur weekend op kunt geven.

    (p.s. weekend is alleen voor de Hilversumse Bordspelgroepspelers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.