Winnaar – Prestige lijst 3e kwartaal 2009

Elsie heeft weer met veel liefde en oud papier de prestaties van de spelers bij gehouden en bij deze kan ik dan ook met trots de nieuwste prestigelijst presenteren.

De winnaar is Evert, mmmmh alweer?!? Deze keer heeft Evert op slinkse wijze de lijst gewonnen (die jongen doet ook alles om de prestige lijst te winnen). Dit door bij hem een spelavond te organiseren met het spel Junta, Junta heeft namelijk een speelduur van ongeveer 24 uur, hiermee kon hij een ongekende hoeveelheid prestigepunten in de wacht slepen. Slim gedaan 🙂

Als straf voor het winnen van de prestigelijst. Het is een eer om de prestigelijst te winnen, en het is traditie dat de winnaar de overige spelers trakteert op iets lekkers ik ben benieuwd of dat dit nu ook het geval zal zijn??

Voor de formaliteit nog even het overzicht met de behaalde resultaten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Prestigelijst

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1.  

  BJ schreef: Deze keer heeft Evert op slinkse wijze de lijst gewonnen (die jongen doet ook alles om de prestige lijst te winnen). Dit door bij hem een spelavond te organiseren met het spel Junta, Junta heeft namelijk een speelduur van ongeveer 24 uur, hiermee kon hij een ongekende hoeveelheid prestigepunten in de wacht slepen.

  🙂

  BJ schreef: Het is een eer om de prestigelijst te winnen, en het is traditie dat de winnaar de overige spelers trakteert op iets lekkers ik ben benieuwd of dat dit nu ook het geval zal zijn??

  Uiteraard, anders laten jullie me vast niet meer winnen.

  Groet,

  Eef

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.