Vacature: Speler(s) om "eenvoudige" wargames mee te spelen.

Conflict of Heroes

 

Gezocht speler(s) die regelmatig "eenvoudige" 2 persoons wargame- of wargame gerelateerde spellen in Hilversum wil(len) spelen.

Functie-eisen speler: 

 • Vindt "eenvoudige" 2 persoons (fantasy) wargames leuk zoals BattleLore, Conflict of Heroes Awakening the Bear!, Memoir 44, Tide of Iron, Wings of War, Command & Color, Battleground: Fantasy Warfare, TannHauser, e.d.
 • Kan zich inleven in het spel en uit dit door af en toe op te springen, een passend gebaar of geluid te produceren.
 • Houdt van snelle acties zonder al te lang na te moeten/hoeven denken.
 • Vindt het leuk om ook met Fantasie figuren te spelen zoals Goblins, Dwergen en Draken.
 • Vindt het niet vreemd om tankjes heen en weer te schuiven en daarbij "broem broem" of "ieeeep" geluiden te produceren.
 • Maakt graag een avond stuk om van +/- 19:30 – 23:00 een van de "eenvoudige" wargames te spelen.
 • Vindt het niet erg om af en toe nog even de spelregels te controleren op een onduidelijkheid in het spel.
 • Vindt het niet erg om ook de Duitsers, Japanners of Russen te spelen.

Wat wordt er geboden?

Een speeltafel die groot genoeg is, versnaperingen zoals koffie, thee en koekjes, voldoende licht en een enthousiaste tegenspeler.

Voldoe je aan alle eisen of denk je dat je zelfs overgekwalificeerd bent en zijn de geboden opties naar wens laat dan een comment/commentaar achter op dit bericht of stuur een prive bericht aan "bordspel", mailen via de ouderwetse methode mag ook dit kan naar:

Waarom deze vacature?

Een vriend, waarmee ik regelmatig de 2 speler "eenvoudige" wargames speel gaat helaas verhuizen 🙁

Een reguliere (bord)spel avond is niet geschikt want daar spelen we juist de spellen voor meerdere personen die anders weer geen kans krijgen.


p.s. Mijn vrouw en ik ik gaan uiteraard de verhuisde nog regelmatig bezoeken maar waarschijnlijk zal het spelen van een (bord)spel er dan bij in gaan schieten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Klinkt als spellen die ik ook graag zou spelen! Ik moet wel toegeven dat ik van de genoemde spellen er hoogstens 1 heb gespeeld, maar ik heb er wel over gelezen.

  Normaal gesproken speel ik de wat kortere strategische spellen of de (veel) langere adventure bordspellen als Decent, Arkham Horror, etc. Maar ik leer snel en speel graag dat soort bordspellen! Maandagavond t/m donderdagavond zijn dagen waarop ik in de avond zou kunnen spelen.

  Laat maar weten!

  Met vriendelijke groeten,

  Fedde

  1. Descent et cetera wil ik ook wel graag spelen op normale bordspelavonden. Onder et cetera versta ik bijvoorbeeld Heroquest, Starquest, Munchkin bordspel en Dungeons & Dragons bordspel.

   Overigens wil ik ook wel af en toe een eenvoudige wargame spelen hoor BJ…

   Groet,

   Eef

   1. Descent is erg leuk (kost wel redelijk veel tijd, afhankelijk van hoe snel de spelers beslissen), Heroquest is ook erg leuk (veel sneller te spelen en simpeler dan Descent), Dungeons and dragons bordspel vind ik persoonlijk iets minder dan descent en heroquest, maar is desalnietemnin best leuk.

                    ————————————-

    Dol op; Arkham Horror, Last Night on Earth, Descent, Space Hulk, D&D (en de meeste andere RPG’s!), Warhammer Fantasy (Dark Elves, Wood Elves, Dwarfs), Warhammer 40K (Chaos) en de meeste strategische bordspellen!

    1. Tide Of Iron vindt ik ook erg goed (zelfs al een paar scenarios gemaakt) maar kost ook erg veel tijd 4 uur of langer is niet abnormaal.

     Descent met Evert en Judith gespeeld, componenten vind ik erg leuk en spelidee *D&D)ook wat ik jammer vond is dat je spel niet "op kon slaan" en een volgende keer weer door kon spelen dat schijnt met een uitbreiding wel te kunnen.

     Space Hulk veel over gehoord er is een nieuwe erg dure versie uitgekomen te zijn maar die is alweer uitverkocht nog nooit gespeeld wil hem wel een keer spelen.

      

     1.  Ja de uitbreiding van descent is bedoelt voor Campaigns, dan zijn de dungeons die je bezoekt kleiner en kan je het ook "opslaan".

      Space Hulk heb ik de nieuwe, ik wilde het altijd al graag hebben, maar de oude versie was niet/zeer moeilijk te krijgen. Het is een relatief kort spel, erg spannend en erg strategisch! Je moet goed nadenken wat je doet en kan op een heleboel manieren gespeelt worden.

       

                    ****————————————-****

      Dol op; Arkham Horror, Last Night on Earth, Descent, Space Hulk, D&D (en de meeste andere RPG’s!), Warh

  2. Fedde,

   BattleLore heb ik alle scenarios van voor naaar achter gespeeld en ik blijf het een erg leuk spel vinden. Eenvoudig en met een fantasie thema.

   Conflict of Heroes heb ik nieuw aangeschaft en pas 1 scenario gespeeld, dus als je die een keer wilt spelen graag. Het ziet er niet zo mooi uit als BattleLore maar heeft wel veel meer diepgang. Ik moet je wel waarschuwen dat we waarschijnlijk nog regelmatig in de handleiding moeten kijken. Groot voordeel van Conflict of Heroes is dat ze de moeilijkheid langzaam opbouwen elk scenario voegt iets meer toe en wordt iets lastiger.

   Kom anders eerst even langs op een (bord)spelavond dan neem ik het spel mee om te laten zien dan weet je meteen of het voldoende uitdaging en diepgang biedt en heb je meteen nog een excuus om niet met die rare snuiter(s) een spel te moeten/hoeven spelen. 🙂

   Welk spel heb jij al gespeeld?

   Beejee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.