Top 5 Lists 2007 – Overzicht

top 10 van top 5 lijst

Een paar blog entries geleden heb ik gevraagd (ook via e-mail) om een top 5 lijst te maken met de leukste spellen die je in 2007 hebt gespeeld. Onder de deelnemers zouden enkele chocoladeletters B worden verloot, MAAR om niemand teleur te stellen heeft iedereen gewonnen en een Chocoladeletter gekregen (behalve Michael want die was te laat). 13 spelers durfden hun lijst op te sturen en voor een eerste keer was dit uiteraard een daverend succes. 😉

Zoals je ziet staat Funkenschlag / Powergrid met stip op nummer 1 dit (bord)spel staat in de meeste lijsten en wordt het hoogst gewaardeerd. Op BattleLore, El Grande en Carcassonne hebben evenveel mensen gestemd maar BattleLore stond hoger in de lijsten. Caylus hebben meer mensen in hun lijst staan dan BattleLore, El Grande en Carcassonne maar werd minder gewaardeerd en kwam daardoor maar op nummer 5.

Overzichtslijst is als volgt gemaakt, ik heb alle lijsten bijelkaar gevoegd, elk spel op nummer 1 kreeg 5 punten op nummer 2 kreeg 4 punten enz. (score) verder werd ook het aantal vermeldingen in de lijsten meegenomen (gestemd). Voor de controleurs hieronder de volledige grafiek.

volledig overzicht top 5 lists

 

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Ja mensen ik was een beetje telaat maar helaas een of andere manier wordt het mij hier altijd moeilijk gemaakt. Maar 2008 wordt het het jaar van het Schaapje dus allemaal maar weer oppassen.

   Fijne kerstdagen en gelukkig eide jaarwisseling.

   

  1. Allemaal alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

   Ik zal in januari niet bij de maandelijkse speelavond zijn, want ik "MOET" op vakantie naar Egypte (ja ik weet het; verschrikkelijk he….) ;-P

   Tot ergens in februari (hopelijk).

   Greetz,

   Ingrid

    

   _________________________ nihil volentibus arduum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.