Ticket to Ride toernooi – kwalificatie voorronde

TickettoRide_Europe In het kader van de tiende verjaardag van het bordspel “Ticket to Ride” organiseert Days of Wonder een internationaal toernooi. De finale vindt in september 2014 plaats in Parijs en de winnaar wordt uitgeroepen tot WERELDKAMPIOEN Ticket to Ride.

Bordspelgroep Hilversum en Vendetta Spellencentrum organiseren daarom samen een officiële voorronde (kwart finale) zodat ook spelers in de buurt van Hilversum kans maken om mee te kunnen spelen in Parijs. (Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is natuurlijk ook in de buurt van Hilversum)

Deze voorronde van het Ticket to Ride toernooi vindt plaats op zondag 2 februari en wordt net als al onze spellenavonden gehouden in buurthuis St. Joseph aan de Minckelersstraat 71 in Hilversum.

Je wordt verwacht om 13:00 uur, waarna het toernooi start om 13:30 uur. Het toernooi zal tot ongeveer 18:00 uur duren. Na het toernooi blijft de ruimte open voor een spellenavond. Als je zin hebt kun je na het toernooi dus ook nog een spelletje meespelen. Er wordt tevens voor avondeten gezorgd, waar je voor een gepaste bijdrage van mee kunt genieten.

Inschrijven en meespelen is gratis. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 26 januari door een mail met je volledige naam en woonplaats te sturen naar: info@vendettaspellencentrum.nl Je krijgt vervolgens een bevestiging van deelname en de toernooiregels toegestuurd. Let op: er is slechts ruimte voor 60 deelnemers. Na 60 inschrijvingen worden nieuwe aanmeldingen niet meer geaccepteerd.

De winnaar wint een spel beschikbaar gesteld door Vendetta Spellencentrum uit Hilversum.

           Verder krijgen afhankelijk van het aantal aanmeldingen de winnaar en daarop volgende winnaars een ‘Golden Ticket’. Bij bijv. 50 aanmeldingen zijn er 6 “Golden Tickets” beschikbaar voor de eerste zes winnaars. Met deze “Golden Ticket” mag je meedoen aan de halve finale in de Benelux. In ieder geval krijgen alle spelers een leuke attentie van Days of Wonder.

 

Kort samen gevat:

Wat:

Ticket to Ride voorronde

Waar:

Buurthuis St. Joseph aan de Minckelersstraat 71 in Hilversum.

Wanneer:

Zondag 2 februari. Aanwezig zijn om 13:00 en het toernooi start om 13:30

Waarom:

Je kunt iets winnen, je krijgt een leuk aandenken en het is nog gezellig ook!!!

Aanmelden:

Een mail met je volledige naam en woonplaats sturen naar: info@vendettaspellencentrum.nl

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.