Spel! verspreiding vraag voor Hilversumse bordspelers

Ducosim zocht/zoekt verspreiders voor hun blad genaamd Spel! In al mijn enthousiasme heb aangegeven dat ik wel wat bladen in Hilversum wil verspreiden. Nu heb ik een vraag aan de Hilversumse spelers van Bordspelgroep Hilversum, weten jullie goede plekken in Hilversum waar het blad neergelegd kan worden. Het gaat er voornamelijk om dat het blad Spel! gelezen wordt door een breed publiek liefst op een plek waar men zich verveeld. Ik heb al wat tips en anti-tips van de Ducosim PR medewerker gekregen.

Geschikt:

 • Shoarma/kebab zaak
 • Frietzaak
 • Chinees
 • Kapper
 • Huisarts
 • Tandarts
 • Ziekenhuis wachtkamer
 • Kinderspeelpaleizen

Niet geschikt:

 • Spellenwinkel
 • (Universiteits)kantine
 • Bibliotheek
 • Spellenbeurzen

 

Zelf zat ik nog te denken aan iets van de omroepen.

Het moet uiteraard wel mogen, zomaar ergens een blad neerleggen is in veel gevallen niet verstandig. Doktoren, tandartsen en ziekenhuizen vinden het niet prettig als je, zonder het te zeggen, iets neerlegt in hun wachtkamer(s). Zij worden namelijk verantwoordelijk gehouden voor de (medische) info die er ligt. Als ze weten dat het om een spellenblad gaat, vinden ze het meestal geen probleem.

Dus graag tips. En als je zelf een Spel! ergens in Hilversum neer wilt leggen bijv. bij je Huisarts, Tandarst e.d. dan wordt dat zeer op prijs gesteld.

Na jullie tips zal ik in een e-mail naar Ducosim aangeven hoeveel bladen ik (we) kunnen verspreiden in Hilversum zodat ik deze dan mee kan nemen op een van de volgende Ducosim beurzen.

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Ik heb gesproken met de receptioniste van het gebouw waar ik werk (mediapark). Zij vindt het geen probleem als er een paar ducosim blaadjes worden gelegd op de 'folder tafel'.

 2. Ik werk bij een huisarts in 's Graveland, ik kan wel vragen of ik er wat mag neerleggen. Ik ben er maandagavond bij (ja echt waar!), dus dan kan ik ze wel meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.