0 reacties

 1. Helaas gisteren ook wat gerook… gelukkig mocht dat de pret niet drukken en hebben we 2 nieuwe spellen uit kunnen proberen. Evert, Michael, Nanda en Ruud deden Funkenslag Fabrieksmanager en Foodie (svp doorgeven welke… ik zie een aantal dingen op boardgamegeek) en BJ, Sander, Rian en ik hebben Sator uitgeprobeerd. Wat wij in elk geval een leuk spel vonden. De 30 minuten die op boardgamegeek staan hebben wij echter ruimschoots overschreden!

  Een en ander (op Foodie na dus) is verwerkt in de nieuwe prestatielijst die BJ vast binnenkort zal uploaden. Ik kan alwel verklappen dat Nanda de voorsprong op Evert vergroot heeft!

  De opletters zullen trouwens zien dat Gemmy wat punten kwijt is en BJ wat meer dan verwacht is gestegen. Dit heeft te maken met een foute 2e plaats Agricola die ik Gemmy had toebedeeld (ik was mijn briefje kwijt)….

  Ik ben trouwens erg blij met mijn bordspel t-shirt! Dank dank dank.
  Komende 3 weken kan ik niet op ma/di, dus zullen jullie de uitslagen moeten mailen

  Groetjes van Lc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.