Prestigelijst tweede kwartaal 2012

Posts over de prestigelijst in het tweede kwartaal 2012

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

8 reacties

 1. Er staat weer een nieuwe prestigelijst. Lang leve Schaap die de lijst aanvoert (met een comfortabele 2 punten) én hem heeft gegenereerd! Hij heeft zelfs aangeboden om de prestigelijst te willen bijhouden, wat ik dankbaar aanvaard, aangezien ik het de laatste tijd behoorlijk druk heb. Dus roept tesamen met mij uit: Leve De Prestigelijst! Leve Schaap!

  @BJ: wil je zorgen dat Michael de prestigelijst kan uploaden?

  1. Dank aan Michael voor het oppakken van deze belangrijke taak. Maar zonder aanwezig te zijn is mijn avonden totaal meteen twee omhoog geschoten :-).

 2. Michael is werkelijk the lord of the prestigelijst! Supersnel staat de nieuwe ranglijst weer online! Compliments….

 3. Dacht ik wel een mooi berichtje te zien over de glorieuze winnaar van kwartaal 2, maar: NIETS! De prestigelijst is alweer gevuld met de eerste resultaten van kwartaal 3 – en dan ook nog zonder die van de bordspelzondag – I lay down my head and cry….

  Al die lekkere cake die we nu missen…

  😉

  1. Helaas geen berichtje, maar voor de trage mensen hier als nog de uitslag van het 2e kwartaal.

   En omdat LC het graag wilt horen….. Gefeliciteerd LC…. met het winnen van het 2e kwartaal. En de cake kan je natuurlijk altijd nog bakken en meenemen. (ps mischien een beetje extra voor meneer Schaap die deze lijst nu netjes bij houd)

   Groetjes,

   Schaapje

 4. Na mijn bericht van vorige keer (over de laatste prestigelijst) is er een groepje dappere strijders opgestaan om te ijveren voor het behoud van deze edele lijst. Wellicht gaat onderstaande dus niet als laatste kwartaalwinnaar de boeken in….

  Zoals gisteren is gezegd, wordt er voor gezorgd (door Schaapje) dat er een lijst is waar je kunt aankruisen of je aanwezig bent en welk spel je hebt gespeeld (met een kruisje) en 1 of 2 bent geworden (natuurlijk met een 1 of 2 ). Aan het eind van de avond kan de lijst door mij worden meegenomen; worden gemaild naar prestigepunten@gmail.com of de week erop aan mij worden gegeven.

  Onze dappere strijders hopen dat dit zo weinig moeite is dat zelfs de personen die zelf de lijst niet zo belangrijk vinden hier toch hopelijk aan mee willen werken. We gaan het zien…. In elk geval staat er nu een nieuwe prestigelijst!

  Veel plezier ermee.

   

 5. Eindelijk heb ik tijd gehad om alle punten (die mij doorgegeven zijn) te verwerken. De nieuwe stand kun je vinden in de prestigelijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.