Prestige lijst 3e kwartaal 2008 – Winnaar bekend.

Prestige lijst blij

Het einde van het derde kwartaal van 2008 is bereikt dus we hebben weer een prestigelijstwinnaar. Om heel eerlijk te zijn heb ik de prestigelijst een beetje verwaarloosd. Ik kan een heleboel excuses bedenken (vakantie o.a.) maar dat zou flauw zijn. Ik heb wel alles netjes (op papiertjes) bijgehouden maar mocht ik nog iets hebben vergeten laat mij dat dan even weten.

Nanda is de nieuwe Prestige winnares. Gefeliciteerd Nanda.

prestige lijst 3e kwartaal 2008

Verder is het winnen van de prestigelijst natuurlijk niet echt belangrijk als je maar plezier hebt beleefd bij het spelen van de spellen. (Deja Vu) 🙂

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Prestigelijst

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.