Play test – Tide of Iron scenario

Tide of iron playtest scenario

Als het sneeuwt tijdens pasen dan krijg je dit, je gaat iets in elkaar freubelen. In dit geval een scenario voor Tide of Iron. Het moet nog wel ge-playtest worden. Je denkt zelf dat je iets leuks in elkaar hebt gezet en dan blijk je van alles vergeten te zijn of je hebt het veel te mooi gemaakt waardoor het uren duurt voordat het is uitgespeeld. De PDF met alle gegevens over dit scenario kan je hier downloaden.

Het zelfgemaakte scenario heet Joe’s Bridge en gaat over het veilig stellen van een brug (ponton) door de Engelsen tijdens de bevrijding van Nederland in de 2e wereldoorlog. Ze hadden de brug nodig zodat ze door konden gaan met de (helaas mislukte operatie) "Market Garden". Je kan er meer over lezen op Wikipedia.

Als jezelf ook een Tide of Iron scenario wilt maken dan kan je dit doen met een TOI editor op de Fantasy Flight website.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Er zijn wat wijzigingen doorgevoerd op het TOI Joe’s Bridge scenario nadat Wouter en ik deze hebben ge-playtest. Ik heb de oude versie (scenario) vervangen door de nieuwe. De laatste versie van de Joe’s Bridge scenario kan je hier downloaden.

    1. Laatste versie van het zelf gemaakte Tide of Iron scenario Joe’s Bridge is beschikbaar. Kleine aanpassing op de tekst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.