Persbericht: Zuiderspel – 2010

Ingezonden Persbericht van het Zuiderspel.

Zuiderspel LOGO

 

Zuiderspel, hét spellenevenement van het Zuiden.

 

Op maandag 5 april 2010, tweede paasdag, zal de tweede editie van Zuiderspel plaatsvinden in het Temporary Art Centre (TAC) te Eindhoven.

Zuiderspel is een gezellige spellenbeurs waar diverse activiteiten zijn voor spelliefhebbers, kinderen en hun ouders. Op Zuiderspel komen alle takken van 'unplugged' spellen aan bod, zoals bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en vele andere gezelschapsspellen.

De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree voor volwassenen is € 5, kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 2 en voor kinderen jonger dan 4 jaar is de toegang gratis.

Op Zuiderspel zullen diverse spellenuitgevers, -distributeurs, -winkels en -verenigingen aanwezig zijn. Bezoekers kunnen demonstraties bekijken, maar ook zelf spellen spelen en kopen. Ook zullen er enkele toernooien plaatsvinden. Een uniek concept op de beurs zijn de drie speciale pleinen: het themaplein ‘Vervoer & Transport’, het Kinderplein en het ‘Hot & Gespot’ plein.

Op de Zuiderspel website vind je alle informatie over de beurs, waaronder een compleet overzicht van de exposanten, de spellen die gedemonstreerd worden, de toernooien en nog veel meer.

De eerste editie van Zuiderspel in 2009 was een groot succes. Met ruim 700 bezoekers was de beurs goed bezocht en de reacties van bezoekers en standhouders waren zeer positief. In 2010 is de beurs nog groter opgezet en worden ruim 900 bezoekers verwacht.

Dus zoek je een leuke activiteit voor tweede paasdag? Dan is Zuiderspel hét ludieke alternatief voor die jaarlijkse gang naar de meubelboulevard of de autoshowroom!

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.