Persbericht – Gratis miniaturen (leren) schilderen

Ingezonden bericht van "De Hilversumse Boekhandel" …… Zaterdag 3 april, vanaf 11:00 uur:


 

Games Workshop is een uitgever van miniaturen en bijhorende boeken om er een spel mee te spelen. Sinds enkele maanden verkopen wij deze spellen en boeken in onze boekhandel. Een speler stelt zijn eigen eenheid van miniaturen samen, beschildert deze om er vervolgens tegen andere spelers mee in de strijd te treden. De settings waarin deze strijd zich afspeelt zijn momenteel fantasy (Warhammer), fantasy sciencefiction (Warhammer 40000) en The Lord of the Rings.

Op onze Games Workshop-dag komt Games Workshop haar spellen demonstreren. Geïnteresseerden, beginners en gevorderden kunnen elkaar ontmoeten, uitleg geven of krijgen en samen schilderen en spelen. Er staan gratis miniaturen klaar om te beschilderen.

Een leuke gelegenheid om de Games Workshop spellen en andere geïnteresseerden te leren kennen. De nieuwste releases zijn in onze boekhandel verkrijgbaar. Producten die wij niet standaard in de winkel hebben bestellen we graag.

Locatie: De Hilversumse Boekhandel. Toegang gratis. Iedereen is welkom.

Datum/Tijd : Zaterdag 3 april, vanaf 11:00 uur:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Arja en ik hebben een paar Miniaturen mogen beschilderen. Het werd uitgelegd door aardige maar niet bijster eerlijke personen. Ze vonden mijn gekledder namelijk "best wel goed" …… leugenaars 🙂 Die Van Arja waren wel iets beter.

    Het lijkt me een erg leuke hobby en dat is creativiteit gecombineerd met tactisch spel plezier.

    2 rode zijn door Arja beschilderd die blauwe door mij.

    1. Oh ik mis het wel die games Workshop spellen:) Jammer dat er niet meer mensen zijn die het spelen! He schilderen en modeleren is erg leuk om te doen al ben je best wat poppetjes verder voordat het er een beetje uit gaat zien! Warhammer en Warhammer 40k zijn allebei heel erg tactisch en zeer afhankelijk van opstelling en positionering.

      1. misschien heel misschien kan je binnekort je Space Hulk miniaturen beschilderen op een voor jou populaire locatie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.