O nee niet nog een lijst – O no not another list

Chocoladeletter b

(English readers see at the end of this message)

Onderstaand mailbericht is verstuurd naar een aantal mensen om te vragen of ze een lijstje willen samenstellen met hun top 5 van de meest favoriete (bord)spellen die ze het afgelopen jaar hebben gespeeld. Onder de inzenders worden een aantal chocolade letters verloot. De lijstjes worden geplaatst in een nieuw item aan de linker kant onder Brdspl Info, ik zal een comment plaatsen als het is aangemaakt.

——-mail bericht——-

Hoi,

Ik heb in het afgelopen jaar aardig wat spellen gespeeld waarvan een paar met veel plezier. Ik vroeg me af wat jullie eigenlijk de leukste (bord)spellen vinden die je het afgelopen jaar hebt gespeeld, het maakt niet uit of het spel al langer uit is of pas in 2007 is uitgekomen. Zelfs Risk en Monopoly mogen.

Als je een top 5 maakt met je meest favoriete spellen dan plaats ik je lijst op de Brdspl site. (gewoon leuk verder niets)

Bijv. (nog niet mijn definitieve lijst)

  1. BattleLore
  2. Rail Road Tycoon
  3. Funkenschlag
  4. Caylus
  5. Shadows over Camelot

Uiteraard is een top 5 moeilijker dan een top 10 ๐Ÿ™‚ Veel succes.

O en je kan een van de Chocoladeletters B winnen (B ordspel) ik verloot er een aantal onder de inzenders, nee niet een van de B-en die ik overhoud van Sinterklaas ๐Ÿ˜‰

Bordspel

English readers if you send me your top 5 list of the best games you played last year (may also be older games not necessary from this year) you can win a "Sinterklaas" chocolate letter B (B oardgame) no not my leftovers ๐Ÿ˜‰ I will put all the top 5 list on the Brdspl site (just for fun nothing else) And yes I know a top 5 list is far more difficult than a top 10 list ๐Ÿ™‚

Here you can find more information about "Sinterklaas"

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.