NK Wizard 2013 op 1 september! Doe je mee?

We organiseren dit jaar wederom in samenwerking met 999 Games het officiële NK Wizard! Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd op zondag 1 september en vindt net als onze spellenavonden plaats in buurthuis St. Joseph aan de Minckelersstraat 71 in Hilversum. De dag vangt aan om 12:00 uur, waarna het toernooi start om 12:30 uur. Het toernooi zal tot ongeveer 17:30 uur duren. Na het toernooi blijft de ruimte open voor een spellenavond. Als je zin hebt kan je na het toernooi dus nog een spelletje meespelen. Er wordt tevens voor avondeten gezorgd, waar je voor een gepaste bijdrage van mee kan genieten.

Inschrijven is gratis en kan vanaf nu tot en met 28 augustus door een mail met je volledige naam te sturen naar: wizard.kampioenschap@gmail.com
Je krijgt vervolgens een bevestiging van deelname en de toernooiregels toegestuurd. Let op: er is slechts ruimte voor 60 deelnemers. Na 60 inschrijvingen worden nieuwe aanmeldingen niet meer geaccepteerd. Iedereen aan de finaletafel wint een spel. Verder worden de eerste en tweede plaats gekwalificeerd voor het officiële WK tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven. Reiskosten naar het Spellenspektakel worden vergoed en je krijgt gratis toegang tot het evenement. De prijsuitreiking zal plaatsvinden onder een gezamenlijk diner met alle deelnemers.

De laatste informatie kan je meelezen op Twitter: http://twitter.com/ErwinPauelsen
Hopelijk tot zondag 1 september!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.