Liar's Dice / Perudo – online spel

Gratis te spelen Pirate of the Caribbean variant van Liar’s Dice / Perudo op de Walt Disney site.

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Best grappig Perudo on line. Alleen wat makkelijker dan het echte spel en de andere spelers zijn een beetje dom. Ik had nog een dobbelsteen en mijn tegenstander had er nog twee. Ik bracht een bod uit van één drie. Mijn tegenstander noemde mij een LIAR terwijl een van zijn dobbelstenen een drie was!

    1. Inderdaad wel hele simpele tegenstanders, ik miste maar 1 steen toen de anderen al ‘out’ waren.
      Weinig aan zo…

      Groetjes van Lc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.