Jippie!

Dierenmanieren op Reis DVD Speler

 

Zaterdagmiddag 30 januari. Door de sneeuw ploeterden we naar de Hilversumse Boekhandel, want Evert had gevraagd of ik Qwirkle wilde uitleggen aan mensen die dit spel gekocht hadden. Nu is Qwirkle een spel wat ik graag speel, dus ik wilde best even langskomen. Wel vond ik het een rare vraag, want je kunt de regels in 3 minuten uitleggen – hadden ze mij daar echt voor nodig? Het bleek een geweldige smoes, en ik trapte er helemaal in. In de winkel was namelijk iets heel anders aan de hand … Door een poosje geleden een foldertje van 999 Games in te vullen, had ik een prijs gewonnen! Judith overhandigde me een mooi ingepakte doos met daarin een gezellig familiespel en een portable DVD-speler. Ik was er helemaal beduusd van… dacht nog steeds dat ik een potje Qwirkle ging spelen. 

De bewering dat ik regelmatig iets win wordt nu wel heel erg waar. Ik kan het in ieder geval niet meer ontkennen. Combinatie van vaak meedoen en puur geluk, vrees ik.

Tip: vul dit even in, je kunt er een spellenpakket van 999 Games ter waarde van €250 mee winnen.

Op de site van 999 Games zijn andere prijswinnaars al te zien. Als het goed is komt er binnenkort ook een foto van een blije Arja met haar prijzen bij.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Het spel is wel grappig een soortement van Dieren triviant waarbij de vragen worden voorgelezen door Martin Gaus. Het spel heeft twee moeilijkheids instellingen 1 voor kinderen en 1 voor families. De vragen zijn meestal niet moeilijk soms zit er een lastige vraag tussen. Heb je een vraag goed dan krijg je een puzzelstukje, is je puzzel klaar dan heb je gewonnen. Wat ik jammer vind is dat er niets wordt uitgelegd als een vraag fout is, als een vraag fout is wordt er zelfs niet verteld welke vraag dan wel goed is.

    DVD speler is erg handig en ziet er mooi uit, ik zal Arja vragen of ik hem mag gebruiken voor Space Alert. Of willen jullie liever Dierenmanieren op reis spelen 😉

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.