Ingezonden bericht: Kom naar Ducosim en krijg een gratis spel van Knizia!

Ingezonden bericht van Ducosim met info over de winterbeurs van komend weekend.

ducosim logo

Kom naar Ducosim en krijg een gratis spel van Knizia!

Op zaterdag 6 maart 2010 wordt weer een spellenbeurs van Ducosim gehouden. Deze winterbeurs vindt plaats van 10:00 tot 17:30 uur in de Stadshal van De Flint in Amersfoort.

Alle bezoekers van deze beurs krijgen als toegangsbewijs een Spel!enkaart met het spel Clinch van Reiner Knizia.

Tijdens deze beurs wordt de jaarlijkse spellenveiling gehouden. Ook vindt er een voorronde van het WK Ticket to Ride plaats. De winnaar verovert plek aan tafel in Brussel, en wie weet uiteindelijk een plek in de finale van Parijs. Ook kun je op de spellenbeurs uitgebreid spellen spelen; wij zorgen voor de spellen en de spelleiders. Verder zijn er demonstratieteams van diverse spellenfirma’s aanwezig om nieuwe spellen uit te leggen en er zijn natuurlijk ook weer diverse verkoopstands.

999 Games lanceert de nederlandstalige versie van FabrieksManager!

Kortom: het is beslist de moeite waard om naar de Ducosim winterbeurs te komen. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt € 5,-.

Voor meer informatie: zie www.ducosim.nl.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Chocolatl, een leuk en ongecompliceerd biedspel. Quined heeft hiermee zeker geen slecht spel in huis gehaald.

  Claustrophobia, absoluut familie van SpaceHulk als je van dit genre houd is het zeker de moeite waard.

  Brug naar de Hemel, lijkt de opvolger van de kathedraal, maar dat is alleen uiterlijke schijn. Het spel speelt volledig anders dan de Kathedraal. Het voelt meer aan als Agricola waarbij je meer wilt doen dan wat je kunt doen, je moeilijke keuzes maakt en aan het eind van elke gebeurtenis era voldoende graan, vroomheid en geld moet bezitten anders wordt je zwaar gestraft. Mooi spel waarbij geluk door de trekking van gebeurteniskaarten een factor is waar je rekening mee moet houden, hou je van een beetje geluk dan is het een erg leuk spel.

  1. Seeland van Ravensburger gespeeld, de nieuwe van Wolfgang Kramer. Een niet al te zwaar spel, maar wel met voldoende tactische mogelijkheden om slim te spelen en een interessant aankoopmechanisme met rondel. Wil ik nog wel vaker spelen.

   Revolution van Steve Jackson Games. Een meerderhedenspel gebaseerd op blind inzetten achter je schermpje. Dan gaan de schermpjes omhoog en wie op een locatie het meest heeft ingezet, mag er een blokje bouwen. Zit iets meer in, maar in hoofdlijnen is dat het wel. Ik vond het een gezellig spel om eens te doen en het gokken achter de schermpjes pakte goed voor me uit, maar ik vond het wel erg random.

   Nog een prototype gespeeld van Jeroen Geenen, een filler-kaartspelletje over vissen vangen, Fish4fish. Wel aardig maar niets bijzonders.

   Fabrikmanager ook nog gespeeld en die beviel me weer uitstekend. Vroeg of laat moet ik die toch wel aan mijn verzameling toevoegen :-).

    

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.