In de categorie Huishoudelijke mededelingen het volgende

Aangezien ik al aardig op weg ben om een digibeet te worden en niet weet hoe ik anders een mededeling op dit geweldige medium moet plaatsen zonder gebruik te maken van een reeds geplaatse mededeling. Doe ik op deze wijze melding van het volgende. 

Judith en Evert gefeliciteerd met jullie zoon Robin. Evert was daar afgelopen maandagavond nog zo van in de war dat ik even dacht dat hij zijn eigen star-trek kloon had gestuurd. Volgens vertrouwelijke bronnen kon dat niet want dat spel schijnt hij met cyborgs (of hoe die klonen ook verder mogen heten) en al met heeeeeeeel veel winst verkocht te hebben afgelopen zaterdag.

BJ. bedankt voor de fantastische uitleg van het spel Utopia. Ik vond het een heel kanppe prestatie om een spel nog ingewikkelder uit te leggen dan de titel al doet vermoeden. Onovertrefbaar en onnavolgbaar vond ik het. Waarscijnlijk was je nog in de bonen vanwege het feit dat de maakster van koplopers en dwarliggers aanwezig was. Of kwam het toch door dat je teveel pepers in je kookrecepten had gestopt.

BRASS 

Volgende week woensdag wil ik graag nog een keer het bordpel BRASS spelen. Omdat het spel vrij lang kan duren (3-4 uur) stel ik voor om vroeg te beginnen. 19.30 uur lijkt mij een mooie tijd. Als ik het allemaal goed heb begrepen zijn Rianne, Michiel en Micheal ook van de partij. Ik zal zorgen dat ik op tijd ben en het spel heb klaargelegd.

Gegroet,

 

Ruud

 

 

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.