Iets gratis en iets winnen.

 

Voor de (bord)spelers die niet op andere websites komen wellicht interessant om te weten. Op allerlei sites en forums (zoals Bordspelmania.eu deze is een aanrader en moet je zeker eens bezoeken!!!) kom ik de volgende 2 zaken tegen :

  • Gratis Thunderstone Promo set (klik hier). Door de populairiteit van Dominion komen steeds meer kaart optimalisatie spellen op de markt, een waardige medestander is o.a. Thunderstone. Je kunt de gratis set aanvragen om zodoende kennis te maken met dit spel, het is trouwens wel Engelstalig. Er zijn maar 4000 versies beschikbaar wellicht ben je nog op tijd en kun je nog een graantje mee pikken.

  • Carcassonne bestaat dit jaar 10 jaar in Nederland en België! Om dit te vieren heeft 999 Games een prijsvraag uitgeschreven. Vraag is : "Hoeveel spellen uit de Carcassonne-familie zijn er de afgelopen 10 jaar wereldwijd verkocht?" (tip ga ruim voorbij de 5 miljoen zitten). Prijsvraag kan je vinden op de 999 Games website (klik hier). De prijsvraag actie loopt tot 1 mei 2011.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Ik heb de Promo set ontvangen met een brief om toch vooral ook de nieuwe Thunderstone versie te kopen.

    Kaarten zien er goed uit zeker als je van Fantasy en roleplaying houdt. Beter dan de (vind ik) fantasieloze Dominion kaarten.

    Ben je geinteresseerd dan zou je eens naar de nieuwe Thunderstone versie kunnen kijken: Thunderstone Dragonspire. Volgens de kenners kan je beter de eerste versie (inclusief uitbreidingen) overslaan en meteen deze versie kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.