Hilversumse Bordspel spelers aanmoedigen!!

 

"Je kunt komende zondag Michael en Nanda aanmoedigen voor het Nederlands Kampioenschap Agricola tijdens het spellenspektakel 2009 in Zwolle. De eerste ronde begint om 10:15 en de tweede ronde en tevens finale begint om 13:30."

Dus kom gezellig langs om Nanda aan te moedigen want zij wil erg graag 1 van de mooie prijzen winnen.

Prijzen zijn n.l.

 • Voor de eerste plaats: Le Havre, Hacienda, 8e Wereldwonder.
 • Voor de tweede plaats: Hacienda, 8e Wereldwonder.
 • Voor de derde plaats: Hacienda.
 • Voor de vierde plaats: Carcassonne Mayflower.

Michael mag je natuurlijk ook aanmoedigen 🙂

Meer info over toegangsprijzen en hoe je er kunt komen is te vinden op de site van het spellenspektakel.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Ik kan het ook niet geloven, bijna niemand weet hoe Michael eruit ziet dus als we hem opsluiten in de bezemkast dan kan iemand anders voor hem in de plaats spelen 🙂

   p.s. ik vraag me echter wel af hoeveel spelers die de NK finale bereiken Agricola uberhaupt nog voor hun plezier spelen?

   1. Maar als iemand in mijn plaats wil… dat mag wel hoor… geen probleem. Dus als evert zondag even michael wilt gaan heten moet hij zich melden bij de stand.

     

 1. Helaas ben ik wegens een planningsfout niet aanwezig om Nanda en Michael zondag aan te moedigen. Dus via deze weg: Heeeel veeeel succes! En voor iedereen natuurlijk veel plezier.

  Intussen heb ik de lijst met de uitslagen van vorige week en deze week naar BJ verzonden. Nanda zetelt voorlopig comfortabel op de 1e plek. Evert is waarschijnlijk een beetje van slag door al zijn successen dit jaar, want die staat pas op de vijfde plek.

  Groetjes van Lc

  1. Nanda wint echt bijna alles ja en Evert is niet zo scherp. Overigens staat Evert op de vierde plek en BJ op de vijfde. Niet nog erger maken dan het al is!

    

    

 2. Vandaag (Zaterdag 14 Nov. 2009) was een van onze razende reporters op het spellenspektakel in Zwolle en heeft net door gegeven dat de beursvloer gehalveerd is ten op zichte van vorig jaar en dat er niet zoveel mensen zijn geweest. Zijn woorden waren : "Niet echt veel aan. Jammer" 🙁

  Het lijkt er nu dus toch echt op dat het spellenspektakel langzaam doodbloed. Gelukkig kan bordspel minnend Nederland nog naar ander beurzen die wel goed lopen (zoals bijv. Ducosim spellenbeurs in Amersfoort)

   

  1. Ik vond het Spellenspektakel leuk. Het was wat rustig, maar dat was eigenlijk wel fijn, omdat je nu makkelijk allerlei spellen kon uitproberen. Jammer dat er weinig spellen werden verkocht (bijvoorbeeld tweedehands spellen), maar Boosterbox hield een actie, waarbij dat eigenlijk weer goed gemaakt werd: Khronos, Utopa en Nefertiti bij elkaar voor € 22. Daar koop je normaal een half groot spel voor!

   Jammer dat onze helden Nanda en Michael niet lieten zien hoe goed ze eigenlijk in Agricola zijn. Het kan haast niet anders dan dat ze hun medespelers hebben laten winnen of dat ze oogluikend hebben toegestaan dat hun medespelers valsspeelden. In ieder geval zijn Nanda en Michael de beste Agricola’s van Hilversum en het Gooi!

   Groet,

   Eef

    

    

    

   1. Ja rustig was het wel maar of het daardoor volgend jaar nog door gaat? Ik vraag het me af. Het is "te" duur voor veel firma’s ook omdat ze voor hetzelfde geld 4 dagen in Essen staan en daar veel meer verkopen.

    T-Shirt heeft niet geholpen 🙁 Maar Nanda is wel even de enige vrouwelijke NK Agricola finalist 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.