Gratis beginnersset – Magic kaarten

Magic

Lang, lang, lang geleden leefde er een meneer die een nieuw type verzamel kaartspel tegen kwam, het kaartspel viel in goede aarde zelfs zo erg dat hij het spel die zomer overal speelde, op terrassen, in kroegen op het strand, een nieuwe verslaving was geboren. Het spel heette Magic the Gathering en was net op de markt, het eerste setje werd een tweede, het tweede een derde enz enz totdat er een hele stapel kaarten bijelkaar was gekocht verzameld en gespeeld. Helaas kreeg hij en zijn vrienden steeds minder tijd om dit kaartspel te spelen, dus na een jaar was deze kaart verslaving ook weer voorbij.

Trouwens ik was die meneer maar dan 15 jaar geleden. (Goh)

5 jaar geleden heb ik al mijn oude Magic kaarten aan mijn buurjongetje gegeven en die is me daarvoor nog steeds dankbaar (dat hou ik mezelf tenminste voor).

Nu struikelde ik toevallig over een Magic site (van Wizard of the Coast) met een aanbieding voor een gratis set magic kaarten. Ja het spel bestaat nog steeds en is nog steeds erg populair met veel aanhangers spelers. Nadeel voor het verkrijgen van de gratis set kaarten is wel dat je al je privé gegevens op de site in moet vullen die het bedrijf dan ook zonder schroom aan de hele wereld door gaat geven.

Dus als je ook en keer Magic wilt spelen en je wilt een gratis set kaarten en het begrip prive heeft voor jou geen betekenis dan kan ik je de site playmagic van harte aanbevelen. En anders kan je voor zo’n 10 euro natuurlijk ook een intro set kopen net zo makkelijk 🙂 Op de site van wizard of the coast staan ook videos met uitleg van het spel.

Ik begin er trouwens niet meer aan want voordat je een mooie set bijlkaar hebt gesprokkeld ben je vele Euro’s verder en daar koop ik toch liever een paar (bord)spellen voor.

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.