Extra spelmogelijkheid: vrijdag 20 mei

Komende vrijdag is de Game Workshop in de boekenhandel. Aangezien mijn kids daar graag naar toe willen loop ik daar als niet-Warhammer-persoon ook rond. Van Eef mogen we best in een hoekje een écht spel doen….

Wie doet ermee?

Nog spelvoorkeuren?
Lc

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

10 reacties

 1. Ik neem Raf mee, die wil eens proberen wat het is om warhammer figuurtjes te schilderen.
  Moet ik hem nog opgeven voor de warhammer avond of is dat niet nodig?

  1. Ja je moet je opgeven op de zuster site De Hilversumse Wargames & Miniatures Club

   Kan je ook andere leuke info vinden.

   1. Artos heeft 2 dagen geleden een account gemaakt. Taran en ik vanochtend. Je krijgt een bericht dat je meteen een e-mail met uitleg krijgt, maar die heeft zowel Artos als Taran en mij nooit bereikt. Zowel Taran als Artos willen vrijdag graag komen schilderen, maar kunnen zich dus niet opgeven – hierbij dus 😉

    1. Je zou de beheerder even moeten contacteren. Ik denk dat het een handmatige actie is om de aanmeldingen te accorderen en een activatiemailtje te versturen

     Bij mij gingen er ook een aantal dagen overheen.

     Succes,

      

     Tjeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.