Even afwezig – rennen in plaats van spelen

Voor iedereen die zich misschien zorgen maakte – het is prima met ondergetekende en ik zag pas nu dat een mailtje aan BJ hoogstwaarschijnlijk niet is aangekomen. Iedereen een berichtje sturen is natuurlijk een stuk netter.

De woensdagavond ziet er nu wat anders uit. Vroeger waren er chips, koffie, meestal een biertje en vaak een nieuw spel. Heel goed voor de geest – maar het lichaam van ondergetekende begon langzaam in omvang toe te nemen. Na een oproep op het werk met de uitdaging dat er lopers gezocht werden voor de ropa-run in mei, heb ik besloten het woensdagavond programma de komende twee maanden (en afgelopen maand) om te gooien: wel een paar kilometer richting Hilversum, over de heide een stukje langs de rand, niet door naar de Josef, maar weer terug naar Bussum. Komende periode dus even geen spellen voor mij, maar een rondje hardlopen.

Het ga jullie goed en tot over een paar maanden!

Tot in (naar verwachting) juni!

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. … dus keurig dat je even verantwoording aflegt over je afwezigheid ;-). Ik heb weer enkele kwaliteitsspellen geintroduceerd en dan kijk ik wel eens rond op zo'n woensdagavond, wie ik daar nu weer voor kan strikken, maar jou al een tijd niet gezien inderdaad. Ik heb nog wel eens je emailadres doorgegeven aan andere Bussumonezen, zodat je nog eens gespamd kon worden voor andere spelafspraken in Bussum. Tot juni dan maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.