Dreumes herkent Euro Games

Euro GamesOnze dreumes had vandaag zelf ontdekt dat Armada en Serenissima beide Euro Games zijn. Ze wees enthousiast op het ene en vervolgens op het ander blauwe zwartomkaderde Euro Games logo. Onze passieve spelindoctrinatie (ze moet immers dagelijks tegen die muren van speldozen aankijken) begint dus nu al haar eerste vruchten af te werpen!

 

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. tsja, volgens mij is ze heel jong om dat soort overeenkomsten te kunnen waarnemen. maar ja, als je huis bestaat uit wanden die gebouwd zijn van speldozen, kun je er niet omheen. heeft ze zelf eigenlijk al games? en een junior-account op brdspl of BGG?

  1. Ze beschouwde de logo’s wellicht als knopjes waar je op moest drukken. Ze wreef er met haar vinger over en wees er naar. De speldozen stonden niet op dezelfde stapel of naast elkaar.

    

   Ze heeft nog geen games die op BoardGameGeek staan. Wel heeft ze al met de grote versie van Rush Hour gespeeld en met Road Block, maar niet helemaal volgens de algemeen geldende regels. Verder probeert ze speldozen wel eens te verschuiven, maar haar ouders schuiven ze steeds terug of zetten ze moeilijker neer. Soms herkent ze lachopwekkende figuren op de dozen, zoals zombies, draken en andere monsters.

   1. Volgens mij heeft ze wel smaak wat Serenissima betreft. Het andere spel Armada heeft zoveel naams vermeldingen op BGG dat ik  niet precies kan vinden welk spel het is.

    Maar het begin is er je kan alvast voor het slapen gaan de spelregels van de wat moeilijker spellen voorlezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.