Defecte tank en 5 gedeserteerde soldaten

Tide of iron -tanks

Ik heb na lang wikken en wegen en in goed overleg met mijzelf het (bord)spel Tide of Iron gekocht. Op het Internet kon ik maar 1 webwinkel in Nederland vinden die het voor een aantrekkelijke prijs verkocht, dus dat was ook snel duidelijk.

Na bezorging natuurlijk meteen de doos open gemaakt en vervolgens de kaarten in een "Card Protector" en de eenheden en tokens in een bakje gestopt. Uiteraard pas nadat ik alle onderdelen grondig bekeken en geteld had, helaas 🙁 was 1 Amerikaanse Sherman tank defect hij had namelijk geen geschutskoepel, hoe heet dat eigenlijk bij een tank (ik voel weer een Wikipedia moment aankomen) en ik miste 5 Duitse infanterie soldaten. Gelukkig kan je op de de website van de producent Fantasy Flight Games een bericht achter laten. Meteen gedaan en kreeg ik de volgende dag al een reactie dat ze de onderdelen meteen op zouden sturen. 

Een paar dagen later had ik de onderdelen in huis, dat is nog eens service en dat voor een bedrijf dat in Amerika zit. 

En nu lekker hele middagen spenderen aan het spelen van een scenario, het is een leuke verspilling van je tijd 🙂 Je kan Tide of Iron ook met 4 spelers spelen, dus wie mee wil doen !!!

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.