Deal ??? – Er valt iets te winnen.

monopoly_Deal

Ik mag weer een spel weg geven, maar om het spel te krijgen moet je eerst een paar eenvoudige dingen doen.

 • Je moet je aanmelden of aangemeld zijn op deze site.
 • Je stuurt de tekst "Ik wil een deal" voor 10 mei 2009 aan het "Bordspel" account via de private messages optie van deze site (klik hier voor directe link naar private messages).
 • Trekking van de winnaars vindt plaats op ma. 11 mei in de Hilversumse Boekhandel.
 • Heb je gewonnen dan moet je het spelletje zelf op komen halen op één van de (bord)spel avonden. Kan je meteen meespelen 🙂

Wat valt er te winnen?

Ik durf het bijna niet te zeggen maar we hebben een paar Monopoly Deal kaartspellen ontvangen van Hasbro Nederland. Ze willen uiteraard dit nieuwe spel onder de aandacht brengen van het (bord)spel minnend publiek.

Het Monopoly bordspel vind ik zelf verschrikkelijk niet leuk, omdat je zoveel betere (bord)spellen kunt kopen en spelen. Gelukkig heeft Monopoly Deal behalve het thema niet zoveel met het Monopoly (bord)spel te maken. Monopoly Deal is een eenvoudig en goedkoop kaartspel. Het pretendeert niets meer te zijn dan wat het is: "een kaartspel waarbij je moet proberen om 3 sets Monopoly straten bij elkaar te sprokkelen waarbij je elkaar kunt dwarszitten door actie/pest kaarten te spelen".

Dus tja ik hou dan wel niet van het hele uitgekauwde Monopoly bordspel imperium maar dit ongecompliceerde kaartspel met een speelduur van max. 15 minuten valt best wel mee.

Duuuus!!

Woon je in Hilversum (en omstreken), speel je graag (bord)spellen meldt je dan aan op deze site en doe mee.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Toernooien

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

 1. Het is een leuk spel! We hebben het vanavond even samen getest en het is een lekker gemene kruising tussen pesten en Monopoly. Met de kaarten die je speelt bouw je, net als in het ‘echte’ Monopoly, een setje bij elkaar behorende straten in een stad. Met de juiste kaarten kun je deze ook bebouwen met huizen en hotels. Vervolgens wordt dit mooie geheel lekker van je afgepikt als je tegenspeler daar de juiste kaart voor heeft. Behalve geroofd wordt er ook geruild, ben je regelmatig jarig en vliegt het geld over tafel. Een en ander in handzaam (vakantie!)formaat, met de bekende Monopolyvormgeving. Prima kredietcrisisspel.

 2. Ik heb nog maar 5 spelers die mee willen dingen naar een van de 2 gratis weg te geven Monopoly Deal kaartspellen. Je kan nog mee doen!!!!!

 3. Nanda en Janneke hebben elk een versie van Monopoly Deal gewonnen, veel plezier ermee. Ik hoor graag van beide dames wat ze ervan vinden.

  1. Wij hebben het spel afgelopen weekend een paar keer gespeeld. We vinden het leuk! Maar met z’n tweeen is het wel snel duidelijk wie wint en wie verliest. Maar het spel an sich is leuk!

   Hij kan mooi op het lijstje van cafe-spelletjes. Lekker kort, lekker pesten enz.

   Dank je wel BJ!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.