Bordspel speelplaats (deel 4) – Buurtcentrum St Joseph

 

tafel

 

Dik een jaar geleden alweer waren we op zoek naar een eigen bordspel speelplaats, het liefst een eigen ruimte in een buurtcentrum, deze uitdaging bleek een brug te ver. Na wat omzwervingen zijn we indertijd liefdevol opgevangen door Café en Spijslokaal De Kei en de Hilversumse boekhandel. 

Het bleef echter kriebelen (vooral in onze keel) en wilden we toch graag een vaste stek in een "echt" Buurtcentrum. En zoals een zekere Amerikaanse president zegt; " Yes, We Can". Kan ik jullie trots mededelen dat we nu officieel een plek(je) hebben gekregen in een echt buurtcentrum.

Vanaf januari 2010 op elke woensdagavond zo rond 20:00 zijn we welkom in Buurtcentrum St Joseph.**

Buurtcentrum St Joseph is een mooie locatie met voldoende grote tafels, voldoende licht, voldoende gratis parkeerplaatsen, aardige mensen en de consumpties zijn lekker (en) betaalbaar. Bijna alleen maar positieve punten, een klein nadelig puntje is dat het wat verder lopen is vanaf het station. Google Maps wandel route vanaf Station Hilversum (+/- 15 min.)

Ik hoop dat we er nog lang mogen blijven komen en dat we weer veel nieuwe (bord)spellen mogen spelen en nieuwe spelers mogen begroeten.

En de Hilversumse boekhandel dan ?? Nou daar zijn we niet weg te slaan en blijven gewoon maandelijks op de derde maandagavond langskomen zolang het mag 🙂

**Kijk voor de meest actuele data en overige gegevens in de Brdspl agenda / Events overzicht. De (bord)spelavonden (incl. de avond in de Hilversumse Boekhandel) zijn tot/met september 2010 ingepland.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.