Bordspel speelplaats (deel 3) – wijkcentrum de Geus

 

tafel

Zoals je een paar blogs geleden kunt lezen zoeken we een bordspel speelplaats. Er zijn namelijk steeds meer spelers die zich aanmelden om een keer mee te spelen maar vaak buiten de boot vallen omdat er bij de spelers thuis voor groepen groter dan 6 spelers geen ruimte is.

We waren al langere tijd welkom in de Hilversumse boekhandel (op elke maandag in de 2e week van de maand) en zijn we nu ook welkom in Café en Spijslokaal De Kei om op elke dinsdagavond spellen te komen spelen.

Het wordt echter nog mooier dankzij Joke hebben we nu ook een vaste stek in buurt/wijkcentrum de Geus, elke laatste week van de maand zijn we op de woensdagavond of donderdagavond welkom.  Het wordt een vaste maandelijkse activiteit van het wijkcentrum, dit betekent opname in de activiteitenkrant (pas na de zomervakantie), vermelding op de website van Versa en het maken van een flyer.

Wijkcentrum de Geus ligt centraal op een paar minuten loop afstand van het NS-station, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt aanwezig en we kunnen koffie en thee krijgen tegen buurtcentrum prijzen. Klinkt goed he 😉

Duuuuuuuus, de bordspelspelers in Hilversum kunnen nu voldoende aan hun wekelijks portie bordspel genot komen, met als ideale maandindeling;

  1. 1e dinsdagavond van de maand – Café en Spijslokaal De Kei
  2. 2e maandagavond van de maand – Hilversumse boekhandel
  3. 3e dinsdagavond van de maand – Café en Spijslokaal De Kei
  4. Laatste woensdagavond of donderdagavond van de maand –  Wijkcentrum de Geus

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.