Bordspel speelplaats (deel 2)

 

tafel

Zoals je een paar blogs geleden kunt lezen zoeken we een bordspel speelplaats. Er zijn namelijk steeds meer spelers die zich aanmelden om een keer mee te spelen maar vaak buiten de boot vallen omdat er bij de spelers thuis voor groepen groter dan 6 spelers geen ruimte is.

Via Wouter kwam ik erachter dat ze in Café en Spijslokaal De Kei elke dinsdagavond een spellenavond organiseren. Ik ben vandaag even langs geweest of wij ook welkom zijn. De medewerkers waren zeer enthousiast en als we willen kunnen we er wekelijks terecht. Het is een hele mooie locatie met ruime tafels, goede verlichting en als je wilt kan je er ook een hapje eten en daarna iets spelen. We hebben afgesproken dat we na de drukke feestdagen (januari 2009) gaan kijken hoe we deze eventuele samenwerking vorm kunnen geven. Verder ben ik benieuwd wat de spelers vinden om wekelijks of 2 wekelijks een spel te spelen in Café en Spijslokaal De Kei. (Google Maps)

Leuk detail toen ik de namen van de (bord)spellen noemde die we zoal spelen keken ze me erg glazig aan 🙂

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

  1. Lijkt mij prima om eens een paar keer te proberen hoe het bevalt. Qua spellen wordt o.m. sjoelen en mens-erger-je-nieten genoemd op hun site, dus er kan nog een wereld voor ze open gaan 🙂 Hoe is de parkeersituatie daar?

  2. Een paar dingen die ik inmiddels heb gehoord:

    • Parkeer plaatsen, voor bezoekers die met een auto willen komen, kunnen lastig zijn te vinden. Hilversummers komen uiteraard op de fiets 🙂
    • De Kei is een horeca gelegenheid met horeca prijzen voor de drankjes (ze moeten toch ergens van leven), niet iedereen wil of kan deze betalen.
    • Treinreizigers moeten ruim een kwartier lopen van en naar het station.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.