Bijna gratis Wargame-pje

Target Arnhem

Op de website van MultimanPublishing bieden ze een Promo (bord)spel gratis aan, nou ja bijna gratis want je moet nog wel de verzendkosten betalen. De verzendkosten vallen echter erg mee het is maar 7.50 dollar voor een verzending naar Europa. En aangezien de wisselkoers van Dollar naar Euro (op dit moment) gunstig is betaal je (op dit moment) iets minder dan 5,00 Euro. Actuele wisselkoers kan je berekenen op de GWK site. Verzendduur is max. 16 weken voor buitenlandse orders euh tja dat hebben ze wel erg ruim genomen.

Het spel zelf is een wargme over de slag om Arnhem van 1944 en het heet Target Arnhem: Across 6 Bridges. Het bestaat uit een speelbord, handleiding en 56 fishes.

Target Arnhem - speelbord

Het is geschikt voor iedereen die eens wil snuffelen aan een kleine "eenvoudiger" wargame. Veel kan ik er verder niet over vertellen want zelf heb ik het spel nog niet gespeeld, wel besteld dus over 16 en een halve week weet ik meer.

De bedoeling van de leverancier is natuurlijk dat als het bevalt je ook de groter broers van dit spel gaat kopen, ik ben benieuwd of hun dit gaat lukken met dit gratis spel.


Aantal spelers: 2

Speelduur: 90 minuten.

 

Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.