Aandachtspunten

Ouwe Meuk of nog nooit gespeelde pareltjes.

Heb je nog oude nooit gespeelde spellen, of oude spellen die je niet meer leuk vindt of een spellenkast die te vol is? Je kunt ze ruilen of verkopen aan je mede Hilversumse bordspelgroep spelers. Voordeel is dat als je ze nog een keer wilt spelen ze nog ergens in je bordspelgroep aanwezig zijn.

Kijk voor meer info op het Recycle forum.


Virtueel spelen

Een (bord)spel spelen kan ook als je geen tijd hebt om naar een Bordspelavond te gaan. Op bijv. Yucata.de kun je Egizia of Stenentijdperk spelen. Maak een acount aan op Yucata.de (gratis) en geef dit door in het Virtueel bordspellen spelen forum. Je kunt ook zelf een spel starten en dit doorgeven op het forum.

Kijk voor meer info op het Virtueel bordspellen spelen forum.


Prestige lijst

Prestige lijst wordt nog steeds actief bijgehouden door LC. Soms is het gewoon leuk om te zien wie er langs komen voor een spelletje 🙂

Voor de fanatiekelingen, traditie is dat als je de prestigelijst wint je iets lekkers meeneemt voor de arme verliezers. Iets zelf gebakkens gaat er altijd in.

Kijk voor meer info op het Prestigelijst forum.


Vakantie periode

We zijn ook in de vakantieperiode welkom in buurthuis St Joseph. Mocht er toch iets tussendoor komen dan laat ik je het zo snel mogelijk weten. Dus hou deze website regelmatig in de gaten anders sta je wellicht voor een dichte deur.

Kijk voor meer informatie in de Agenda.


Door bordspelgroep

Ik beheer deze site en speel verder geen spelletjes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.